Vind eenvoudig de toner voor uw printer!

 

Canon toner

OKI Toner

Brother toner

Lexmark toner

Kyocera toner

Huismerk toner

Vandaag voor …. toner besteld morgen in huis

Gratis toner verzending vanaf €100,-

2 jaar garantie op uw toner!

Waarom is het prijsverschil zo hoog tussen originele toners en die van dePrintermonteur.nl?

Het zal u niet ontgaan zijn maar tegenwoordig koop je vaak goedkoper een nieuwe printer dan een setje toner. Dit komt doordat de grote printer merken (HP, Brother, Canon, Samsung, Kyocera etc.) hun verdienmodel hebben veranderd. Door u een goedkope printer te verkopen kunnen ze namelijk de’’originele toner’’ die daarbij hoort voor een schrikbarend hoog bedrag aan u factureren. Wij van dePrintermonteur.nl hebben niks te maken met dit verdienmodel en verkopen de toners dus vele malen voordeliger aan u. Daarbij komt ook nog eens dat wij u een garantie aanbieden van 2 jaar op uw toner. Dus mocht het een keer voorkomen dat uw toner het einde van de verbruiksperiode niet haalt, dan lossen wij dat kosteloos voor u op.

Waarom is het prijsverschil zo hoog tussen originele toners en die van dePrintermonteur.nl?

Het zal u niet ontgaan zijn maar tegenwoordig koop je vaak goedkoper een nieuwe printer dan een setje toner. Dit komt doordat de grote printer merken (HP, Brother, Canon, Samsung, Kyocera etc.) hun verdienmodel hebben veranderd.

Wij van dePrintermonteur.nl hebben niks te maken met dit verdienmodel en verkopen de toners dus vele malen voordeliger aan u. Daarbij komt ook nog eens dat wij u een garantie aanbieden van 2 jaar op uw toner. Dus mocht het een keer voorkomen dat uw toner het einde van de verbruiksperiode niet haalt, dan lossen wij dat kosteloos voor u op.

Zakelijke laserprinter toner

Met de toners van dePrintermonteur.nl drukt uw laserprinter op hoge snelheid documenten van perfecte kwaliteit af. Zeker op kantoor is een goede toner onmisbaar. De juiste toner is in onze tonerwinkel heel makkelijk te vinden. Als u in de zoekbalk uw model printer of uw tonernummer invoert en op zoeken drukt bent u binnen een paar tellen bij de juiste toner.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

X