fbpx

KYOKNALLER308BUNDEL

Kyocera TASKalfa 308ci

▪ A4 kleuren multifunctional

Printen, scannen en kopiëren.

     Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig.

▪ Afdrukken tot 30 pagina’s per minuut.

▪ Standaard uitgerust met 1x 500 vel

     papiercassette.

▪ Voorzien van een automatisch dubbelzijdige

     documentinvoer voor 75 vel.

▪ 7 inch kantelbaar kleuren touchscreen display.

▪ Lage storingsinterval.

▪ Scannen in kleur naar o.a. e-mail, FTP, SMB

     (netwerkmap) en USB.

▪ Mobielafdrukken via AirPrint, Mopria of

     Kyocera mobile print.

Basisconfiguratie € 1.499,00

Optioneel toe te voegen:

▪ 1 extra papiercassette 

▪ 3 extra papiercassettes

▪ WiFi Module 

▪ Onderzetkast

▪ 32gb geheugen incl. data security kit

▪ Interne finisher 300 vel met nietfunctionaliteit

▪ Fax

▪ Scan Extension Kit A (doorzoekbare PDF)

Prijs

€ 375,00

€ 999,00

€ 275,00

€ 199,00

€ 250,00

€ 650,00

€ 250,00

€ 375,00

Meer informatie?

Download de brochure

All-in servicecontract

Wij hanteren een lage starters bundel:

  • 500 zwart afdrukken per maand
  • 500 kleur afdrukken per maand

Maandbedrag € 35.00

Eventuele extra afdrukken worden achteraf berekend:

  • Prijs van een zwart-wit afdruk € 0,01
  • Prijs van een kleur afdruk € 0,06

Contact

 

020

668 66 22

  Dit contract is inclusief:

▪ Voorrijkosten en arbeidsloon.

▪ Reparaties en onderdelen.

▪ Alle toners (kleur en zwart).

▪ Een service responstijd van 8 uur.

▪ Managed Print Services (MPS).

▪ Minimaal eenmaal per jaar preventieve controle.

▪ Minimaal 5 jaar zorgeloos printen.

Pre-installatie en transportkosten:

 

De pre-installatie omvat het uitpakken van de printer. Het installeren en configureren van de printer en de toebehoren zoals een automatische documentinvoer, onderkast papiercassettes etc. Transport op basis van levering op de begane rond of op etage bij aanwezigheid van lift of via trap waarbij de inzet van een traploper mogelijk is.

 

Prijs € 225,00   

Wat is een Data Security Kit?

 

Data Security Kit

 

Het risico dat niet wordt voldaan aan de wettelijke eisen inzake gegevensbescherming is groter dan u misschien denkt. Veel printers en MFPs beschikken bijvoorbeeld over een geïntegreerde harde schijf. Deze wordt voor veel toepassingen gebruikt maar na een afdruk-, kopieer- of scantaak kan informatie achterblijven op de harde schijf. Als deze gegevens niet worden beveiligd, bestaat het risico dat onbevoegden toegang krijgen tot vertrouwelijke gegevens of dat deze worden gestolen.

 

Om u te beschermen tegen deze risico’s, heeft KYOCERA voor een groot aantal systemen de Data Security Kit ontwikkeld. Na elke afdruk-, kopieer- of scantaak worden alle gegevens verwijderd die tijdens het proces op de harde schijf werden opgeslagen. Dit verwijderingsproces is zo grondig en veilig dat het zelfs de certificering ISO 15408 heeft gekregen van het Duitse federale kantoor voor informatiebeveiliging (BSI).

Wat is Managed Print Services (MPS)?

Een volledig automatische diagnostisch systeem dat continu op afstand het technisch functioneren en de status van de verbruiksmaterialen bewaakt. De functionaliteiten van MPS zijn onderverdeeld in drie categorieën.

 

Automatische storingsmelding

 

In het geval van een storing wordt vaak pas actie ondernomen door een gebruiker, wanneer alle alternatieven uitgeput zijn. Hierdoor blijft een machine vaak onnodig lang buiten bedrijf.

MPS meldt de belangrijkste storingen in de functionaliteit van de machine, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij bieden, binnen de voorwaarden van het afgesloten servicecontract, proactief zorg voor een snelle en adequate opvolging van de storingsmelding. Dit resulteert in betere inzetbaarheid van de apparatuur en vergroot het gebruikersgemak.

 

Automatische tellerstand meldingen

 

MPS  communiceert automatisch de tellerstanden aan uw machine. Het arbeidsintensieve en foutgevoelige proces van het invullen van de tellerstandkaarten behoort hiermee tot het verleden.

 

Automatische tonerleveringen

 

MPS bewaakt de status van uw toner. Bij een inhoud van nog 25% wordt en automatisch een toner toegestuurd. Zo heeft u altijd op tijd de juiste toner in huis.

Kyocera koploper in duurzaamheid

Uit diverse onafhankelijke onderzoeken komt Kyocera al jaren naar voren als een mondiale koploper op het gebied van duurzaamheid.

Twee voorbeelden:

 

  • EcoVadis, s’ werelds grootste aanbieder van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen, heeft inmiddels 100.000 leveranciers beoordeelt uit 200 industrieën in 160 landen op 4 gebieden: milieu-impact, mensenrechten en arbeidsrechten, ethiek en duurzame inkoop. De Kyocera Group bemachtigde in 2022 voor de zesde keer op rij de Gold-rating. Deze is voorbehouden aan de top 5% van meest duurzame leveranciers.
  • De Wall Street Journal heeft Kyocera in 2022 voor de zesde keer op rij opgenomen in haar lijst met “de honderd meest duurzaam geleide bedrijven”. Ruim 5.500 beursgenoteerde bedrijven werden hierbij beoordeeld op de criteria “Businessmodel en innovatie”, “Problemen rondom medewerkers en werkplekken”, “Sociale issues en Product-issues” en “Milieu-impact”.

Hardware

Alle Kyocera-printers en -multifunctionals hebben een drum die tot wel 500.000 afdrukken meegaat. In de tussentijd hoeft dus alleen de toner vervangen te worden. Kyocera-toner is speciaal ontworpen om bij een veel lagere temperatuur te hechten op het papier. Hierdoor verbruiken de printers en multifunctionals weinig elektriciteit.

 

Dit alles betekent minder afval en een lager energieverbruik. Beter voor het milieu en goed voor de portemonnee.